fbpx
Skip links

Romaversitas Nyári Egyetem 2019

Idén is vár a Romaversitas Nyári Szabadegyeteme intenzív nyelvi kurzusokkal, izgalmas témahetekkel, menő mentorprogrammal és ösztöndíj-lehetőséggel. Növeld a továbbtanulási és munkaerő-piaci esélyeidet jó társaságban élvezetes programjainkon!

Helyszín: A tervek szerint 1062 Budapest Bajza utca 44. /Milestone Institute/ Jelenleg egyeztetés alatt.)

A nyári egyetem idejére lehetőséged van szállást kérni. Kérjük, hogy a regisztráció során jelezd az igényedet!

A részletek:

Nyelvi kurzusok:

A nyári szabadegyetemen lehetőséged lesz részt venni egy 64 órás nyelvi kurzuson. Terveink szerint négy csoport indul:

  • angol kezdő
  • angol középhaladó
  • angol haladó
  • német és/vagy lovári nyelv

Az oktatás főként a délelőtti és kora délutáni órákban zajlik (4 héten keresztül, hétfőtől csütörtökig, napi 4 órában, 10 és 14 óra között), de igény szerint a délutáni órákban is indulhat képzés.  Kérünk, hogy a regisztrációs oldalon jelezd, ha semmiképpen nem tudod megoldani a részvételt a reggeli órákban.

Témahetek:

A szabadegyetem során négy érdekes és hasznos képzéssorozaton vehettek részt a délutáni és kora esti órákban (hétfőtől csütörtökig, 17 és 20 óra között).

  1. hét: Én és énke – önismereti hét

(2019.07.01. – 07.04.)

Tréner: Köteles Gyöngyi (a K&H Bank vezető trénere, a Romaversitas szemináriumvezetője)

Bizonyára előfordul veled is néha, hogy úgy érzed, egy-egy helyzetet nem a legbölcsebben, legjobban oldottál meg. Hogy ugyanaz történik újra es újra, elveszíted a türelmed, másra figyelsz, ha beszélnek hozzád, olyat mondasz, amit később megbánsz.

Gyere, és tanulj velünk magadról!

  1. hét: Homlokomon két aranypánt van– kultúra, identitás, aktív állampolgárság

(2019.07.08. – 07.11.)

Meghívott előadók: Kóczé Angéla (CEU), Horváth Aladár ( Wesley János Lelkészképző Főiskola) Setét Jenő (Ide tartozunk!), Fedorkó Boglárka (Romani Design), Daróczi Anna (Phiren Amenca), Kállai András festőművész

Foglalkoztat az identitás kérdése? Szeretnél többet tudni a társadalmi nem fogalmáról vagy az aktív állampolgárságról? Beszélgetnél kultúráról és művészetről? Neves előadóink napról-napra változatos műhelymunkákkal várnak, hogy közelebb kerülj a válaszokhoz.

  1. hét: Menni, menni, muszáj menni – munkaerő-piaci tréning

(2019.07.15. – 07.18.)

Tréner: Köteles Gyöngyi és Sófalvi Tímea (tanácsadó, tréner, a Romaversitas szemináriumvezetője)

Segítünk abban, hogy profi önéletrajzzal és motivációs levéllel indulj a kiszemelt pozíciókért. A hetet egy izgalmas állásinterjúval zárjuk, amelyet a Deloitte Magyarország munkatársai vezetnek majd – hogy semmi ne érjen váratlanul a munkakeresés során.

  1. hét: Money, money, money – pénzügyi alapismeretek

(2019.07.22. – 07.25.)

Tréner: Sófalvi Tímea

Bevétel, kiadás, hitel, kamat, költségvetés, tervezés… A hétköznapi jólétünket és biztonságunkat meghatározó fogalmak, mégis nagyon keveset tudunk róluk. A nyári egyetem utolsó hetében ezekben a kérdésekben mélyedünk el az Erste Bank támogatásával.

Mentorálás:

A program során – a Deloitte Magyarországgal partnerségben – lehetőséged van egy személyre szabott mentorprogramban részt venni. A mentoroddal munkaebédek keretében az egyéni igényeidnek megfelelő segítséget kapsz a pályaorientáció, az álláskeresés, a jövőtervezés kérdéseiben.

Ösztöndíj

A nyári egyetem időtartamára a résztvevők számára ösztöndíj-lehetőséget is kínálunk.

Az ösztöndíj összege: 50.000 Ft.

További részleteket az ösztöndíj programról itt találsz:

Deloitte – Romaversitas ösztöndíjprogram – Nyári Egyetem 2019.

Ha szeretnél részt venni a képzésen, de szükséged van a nyári munkából befolyó bevételre, pályázz a Romaversitas és a Deloitte Magyarország ösztöndíjára!

A szabadegyetemi programokra 2019. május 26. éjfélig jelentkezhetsz ezen a linken:

https://forms.gle/qU4wanYZRW482gqMA

Leave a comment