fbpx
Skip links

A Romaversitas csapata

Hiszünk abban, hogy hosszú távon kell a roma fiatalok oktatásába fektetni, mert ez vezet fenntartható és széleskörű társadalmi változáshoz. Olyan minőségi oktatást biztosítunk diákjaink számára, amely segíti őket képességeik szabad kibontakoztatásában.           

Dr. Dinók Henriett portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 27 January 2021.

Dr. Dinók Henriett
Kuratóriumi elnök

Jogi tanulmányaim befejezését követően kezdtem el dolgozni a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpontjának Jogtudományi Intézetében, fiatal kutatóként. 2015 novemberében megvédtem doktori disszertációmat, amelyet a gyűlölet-bűncselekmények témakörében írtam. 2016-ban a CEU politikatudományi szakán szereztem mesterdiplomát. 2005 óta számos roma civilszervezettel, valamint több nemzetközi szervezettel is dolgoztam együtt. 2006 és 2013 között magam is a Romaversitas hallgatója voltam. Saját példámon keresztül tapasztaltam meg, hogy mekkora jelentősége van a minőségi oktatáshoz való hozzáférésnek. Ebben pedig a Romaversitasnak volt a legnagyobb szerepe. A Romaversitas volt az a híd az életemben, amelynek révén valóban hozzáférhettem a minőségi oktatáshoz, és segítséget kaptam ahhoz, hogy a felnőtté válás felé vezető utat a lehető legkevesebb bukkanóval tegyem meg, mindvégig barátokkal körülvéve, a jövő felé tekintve, de sosem feledkezve meg a múltamról.

Hámori Zoltán portré, a Romaversitas részére, Budapest, Hungary, 5 January 2021.

Hámori Zoltán
Operatív igazgató

1980-ban születtem, mesterfokozatú egyetemi végzettséget 2004-ben, a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem politológus-közgazdász szakon, ahova azóta is külső előadóként kötődöm. Civil szervezeti karrieremet a Demokratikus Ifjúságért Alapítványnál kezdtem projekt koordinátorként. Később programvezetőként, majd 2009 és 2014 között ügyvezető igazgatóként segítettem az alapítvány munkáját. Ezt követően az Egyesek Ifjúsági Egyesület, majd a Sophianum Non-profit Kft. pénzügyi vezetőjeként tettem szert tapasztalatokra a civil szervezeti pénzügyek területén, mely ismereteimet később tanácsadóként kamatoztattam. 2014-ben hoztam létre társalapítóként a BeeTree Szakértői Csoportot, amely az elmúlt években több mint 20 civil szervezetet és társadalmi vállalkozást támogatott szervezetfejlesztési tanácsokkal, kíséréssel, képzéssel. A Romaversitas Alapítványhoz 2018-ban csatlakoztam pénzügyi vezetőként, 2020 óta vagyok a szervezet operatív vezetője.

Paskó Ildi portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 7 January 2021.

Paskó Ildikó
Oktatási igazgató

Szociális munka és szociológia szakon végeztem. Korábban dolgoztam a Beszélő című hetilap és a TASZ munkatársaként, szabadúszóként pedig részt vettem több esélyegyenlőséggel és oktatással kapcsolatos kutatásban és projektben. A Romaversitas Alapítványhoz 2006-ban csatlakoztam, ma az alapítvány oktatási programjait vezetem.

Jakab Mária, a Romaversitas részére, Budapest, Hungary, 5 January 2021.

Jakab Mária
Pénzügyi koordinátor és programasszisztens

Köteles Gyöngyi portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 8 January 2021.

Köteles Gyöngyi
Mentor és coach

Lakatos Richárd portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 15 January 2021.

Lakatos Richárd
Kommunikáció és fundraising

Sófalvi Tímea (Mumus) portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 8 January 2021.

Sófalvi Tímea
Mentor és coach

Seregély Ágnes portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 13 January 2021.

Seregély Ágnes
Kommunikáció és fundraising

Törley Kata portré, Romaversitas, Budapest, Hungary, 7 January 2021.

Törley Kata
Továbbtanulási tanácsadó

Kuratóriumunk 

dr. Brassói Vivien
Horváth Aladár
Dr. Horváth József
Józsa Márta
Kóczé Angéla
Szőke Sándor