fbpx
Skip links

Van egy már régóta dédelgetett, a roma közösségekhez valamiképpen kapcsolódó, kreatív projektötleted, amelyet szívesen megvalósítanál? Esetleg egy csapatot is gyűjtöttél magad mellé, de valami még mindig hiányzik az elinduláshoz? Vagy már belevágtatok, de egy kis szakmai segítséggel még izgalmasabbá, eredményesebbé lehetne tenni a munkát?

Jelentkezz hozzánk, és vidd sikerre az ötleted Keltető programunk segítségével! Projekted mellé szakmai kísérőt kaphatsz, aki egy adott részterületen előmozdítja a megvalósítást, és segít minél jobb hatásfokkal kivitelezni azt. Ezen kívül képzéseken vehetsz részt, melyek gyakorlati tudást nyújtanak a projektmenedzsment különböző területein, és a Romaversitas támogatásával intézményi hátteret és láthatóságot is biztosítunk a projektednek.


Ki jelentkezhet? Pályázatokat csoportoktól illetve egyéni jelentkezőktől is fogadunk. A programban projektvezetőként a Romaversitas minden volt és jelenlegi hallgatója, valamint minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanuló roma diák vehet részt.

Mi kell a jelentkezéshez? Egy projektötlet; megvalósító vagy megvalósítók; illetve egy kérés, kérdés vagy a projekten belül egy részterület megjelölése, amelyben szakmai segítségre van szükségetek.

Mit nyújtunk a projekteknek? Szakmai kísérőt (mentort), készségfejlesztő képzéseket, segítséget a hálózatépítéshez, láthatóságot, és hozzájárulást a projekt eredményeinek fenntarthatóságához.

Mettől meddig tart a program? 2018. március 1-től október 15-ig folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. A projekt megvalósítására maximum tíz hónap, ezen belül a szakmai kísérésben való részvételre négy hónap áll rendelkezésetekre.

Tovább: Mi kell a jelentkezéshez?