fbpx
Skip links

1. Szakmai kísérőt (mentort) – aki segít megtervezni a projekt megvalósítását és kijelölni a következő fontos lépéseket az általatok megjelölt kérdésben, és aki is abban támogat, hogy ezeket minél hatékonyabban, ügyesebben meg tudjátok tenni.

2. Készségfejlesztő képzéseket – például a projektmenedzsment, hatékony kommunikáció vagy a közösségépítés és közösségfejlesztés területén. Ezen kívül szívesen szervezünk nektek képzéseket a projektek egyedi igényei szerint, az előzetes konzultációk és a kísérők ajánlásai alapján is.

3. Segítséget a hálózatépítéshez – a szakmai kísérő segítségével és a Romaversitas networkjén keresztül felvehetitek a kapcsolatot a hasonló tevékenységet végző szervezetekkel, szakemberekkel.

4. Láthatóságot és ismertséget – a projekt megvalósításáról és eredményeiről kisfilmet készítünk, melyen keresztül egy szélesebb közönség is megismerhet benneteket és a projektben megjelenő, nektek leginkább fontos szempontokat, kérdésfelvetéseket és kreatív megoldásokat.

5. Hozzájárulást a projekt fenntarthatóságához – a kapcsolati háló építésével, a projekt eredményeinek disszeminációja által, illetve igény szerint forrásteremtő képzések segítségével.

Tovább: Hogyan lehet jelentkezni?

Vissza: Mi kell a jelentkezéshez?