fbpx
Skip links

1. Projektötlet – Egy ötlet vagy már kialakult elképzelés egy kreatív, izgalmas, közösségi projekthez. A témát és módszertani eszközöket illetően nincs megkötés, tervezhettek például közösségfejlesztő vagy képzési programot, figyelemfelkeltő vagy információs kampányt, vagy akár művészeti projektet, de szívesen látunk bármely más újszerű megközelítést alkalmazó ötletet is. A Romaversitas keltetőjében az elmúlt években megvalósult projektekről itt olvashattok bővebben.

2. Megvalósító vagy megvalósítók – Egy fiatal romákból (és nem-romákból) álló csapat, informális csoport vagy bejegyzett szervezet, de jelentkezhetsz egyénileg is, ha a megvalósításhoz és a szakmai kísérésben való részvételhez elegendő kapacitással rendelkezel.

3. Annak meghatározása, hogy miben kéritek a szakmai kísérő segítségét – Írjátok le, hogy milyen konkrét területen szeretnétek szakmai segítséget kérni a projekttel kapcsolatban. Ez lehet például az ötlet továbbfejlesztésében való segítség, a megvalósítás egy részterületéhez szükséges szakmai támogatás, vagy a fenntarthatósághoz, kommunikációhoz vagy kapacitásfejlesztéshez kapcsolódó kérés. Olyan mentorokat keresünk majd nektek, akik az általatok megjelölt kérdéskörnek a szakértői, ezért azt kérjük, hogy a szakmai kísérés fókuszáról már a jelentkezéskor többé-kevésbé kialakult elképzelésetek legyen.

Tovább: Mit nyújtunk a kiválasztott projekteknek?

Vissza: A program leírása