fbpx
Skip links

Kinek szól a program?

A Keltető programba projektvezetőként a Romaversitas minden volt és jelenlegi hallgatója, valamint minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanuló roma diák jelentkezhet.

Fontos kiemelnünk, hogy a Keltető program keretében a projektek megvalósításhoz a szakmai kísérésen kívül egyéb forrást nem tudunk biztosítani, a program közvetlen pénzügyi támogatást nem nyújt. Ezért a jelentkezésnek feltétele, hogy a projekt rendelkezzen a megvalósításhoz szükséges erőforrásokkal és pénzügyi kapacitással.

Indokolt esetben forrásteremtő képzésekkel és szakmai kapcsolatépítés elősegítésén keresztül tudjuk támogatni egy-egy projekt megvalósítását a Keltető programba való befogadás előtt. Amennyiben erre szükségetek van, ezt a pályázat leadásakor jelezzétek nekünk.

Fontos dátumok

A programba 2018. március 1-től október 15-ig folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. A projekteket március 1-től december 31-ig lehet megvalósítani, ezen belül a szakmai kísérés időtartama maximum négy hónap lehet. A végleges tervet a mentori folyamatról közösen, a projekt igényeinek figyelembevételével rögzítjük a megvalósítás kezdetekor.

JELENTKEZEM

Elérhetőségeink

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében bíráljuk el, és a programban rendelkezésünkre álló támogatás mértékének kimerüléséig tudjunk támogatni. Ezért azt javasoljuk, hogy a kész projektötlettel nem rendelkező, de a program iránt érdeklődő csoportok is minél hamarabb vegyék fel velünk a kapcsolatot. Ezt emailben, a romaversitas@romaversitas.hu  címen tehetitek meg, a tárgymezőbe ez kerüljön: Romaversitas Keltető program.

Vissza: A program leírása