Tudtad, hogy a roma diákok legfeljebb 1%-a jut el a felsőoktatásba?
Mi azért dolgozunk, hogy ez az arány magasabb legyen.
Kérjük, hogy támogass bennünket adód 1%-ával!
Köszönjük!

Hogyan ajánlhatod fel nekünk az adód 1%-át?computer

Interneten


  1. Ha belépsz az ügyfélkapudba, az “e-szja portál” fülön megnézheted a NAV által elkészített adóbevallásodat. Ügyfélkapu itt…
  2. Az “1+1 %-os nyilatkozat” fül kitöltésével pedig meghatározhatod, melyik civil szervezetnek szánod a jövedelemadód 1%-át. Az adószámunk: 18175079-1-42
  3. Hozzájárulnál, hogy megkaphassuk a nevedet és az elérhetőségeidet? Ha igen, akkor ezt külön jelöld a nyilatkozatban! Ez azért fontos nekünk, mert szeretnénk megköszönni a támogatásodat, és tájékoztatni a terveinkről és a programjainkról.
  4. Ezzel kész is, beküldheted az adóbevallásodat.

Határidő: május 22.

boritek

Papír alapon


  1. Ha az adóbevallásodat a munkáltatód készíti el, akkor töltsd le az 1653 számú bevallás EGYSZA lapját, amelyet már kitöltöttünk a Romaversitas nevére, pontosabban adószámára, nyomtasd ki, és lezárt, neveddel, címeddel és adóazonosító jeleddel ellátott borítékban add át a munkáltatódnak!

Határidő: május 10.

  1. Ha az adóbevallásodat te magad készíted el, akkor a NAV honlapjáról a 1653 számú űrlapot kell letöltened, illetve a hozzá tartozó EGYSZA lapot is (vagy töltsd le innen, ezt már kitöltöttük a Romaversitas nevére), és tedd a bevallásoddal együtt a neveddel, címeddel és adóazonosító jeleddel ellátott, lezárt borítékba, és küldd el a lakcímed szerinti NAV-fióknak!

Határidő: május 22.
(Fontos: ez nem a postára adás, hanem a beérkezés határideje, ezért érdemes jóval előbb küldeni, elsőbbségivel) 

KÖSZÖNJÜK!